En blogg om ekonomi

Har tåget gått för kryptovaluta?

Det snackas rätt mycket om kryptovaluta just nu och en fråga jag fått är om det inte är för sent att investera i krypto? Det är aldrig för sent att investera! Det som gäller är dock att man har lite koll på läget innan man väljer att köpa. Det är precis som med all annan valuta handel, man vill få bästa möjliga värde när man säljer den och köpa den för så lite som möjligt. Hur får man den kollen då? 

Jämför olika kryptovalutor med varandra

Det första man måste göra är att börja kolla upp de olika kryptovalutorna och hur de har utvecklats under en längre tid. Bitcoin, som kan vara den mest kända typen av krypto, har rört sig ganska mycket åt båda hållen och har varit så billig som ett par hundralappar för en Bitcoin upp till astronomiska siffror som över en halv miljon. De som köpte den när den var som lägst och sedan sålde i tid gjorde sig en bra hacka. 

Är du ny och vill lära dig mer om handel med krypto kan jag rekommendera Cryptoholics som är en guide som tar upp alla de saker man bör ha koll på. De har dessutom bra tips på olika handelsplattformar som man kan använda sig av. Gå inte på bluffarna i sociala medier! Använd pålitliga guider och om någon kontaktar dig för att sälja krypto via telefon - lägg på luren! Gå alltid via plattformar med gott rykte så blir din handel trygg och säker, och förhoppningsvis väldigt lukrativ också. 

17 Dec 2021