En blogg om ekonomi

Investera i ett hus på Mallorca

Investera i fastigheter har vi en gång tidigare redan vart inne på, men vi vill gärna även ta upp att det kan vara värt att titta på Mallorcafastigheter. Ett eller flera hus på Mallorca är ett sätt att investera pengar på. Dels kan du bo i ett eget, men det går även att hyra ut, eller att sälja vidare. För egen del har jag kikat en del på just fastigheter på Mallorca. Att köpa en bostad i Spanien kan vara ditt livs bästa investering, men det gäller att välja rätt plats eller rätt ö. Det bör även vara rätt hus eller lägenhet i rätt område. En del har starkare turistområden än andra till exempel. 

Sen finns det andra aspekter att tänka på. En del områden på Mallorca, Barcelona och Kanarieöarna har strikta restriktioner för uthyrning. Det finns olika lagar och regler som måste följas.

Få hjälp med att investera i Mallorcafastigheter

Om du är seriös och vill satsa på ett hus på Mallorca, så är det en god idé att åka ner och kontakta en mäklare på plats. De har koll på alla lagar och regler kring att köpa, sälja och hyra. Det gör det lite lättare för dig när du ska placera din investering. Varför inte passa på att ta en semester samtidigt och njuta en del av vad ljuva Mallorca ändå bjuder på. Det är ju alltid skönt med sol, värme, mat och annat i samband med affärer!

 

11 Feb 2018