En blogg om ekonomi

När man letar efter juridisk rådgivning och hjälp

Det kan finnas flera anledningar till att manletar efter juridisk rådgivning och hjälp. Både privatpersoner och företag kan ha behov av att få hjälp av en jurist eller en advokat. Som tur är så finns det en mängd bra tips och råd på nätet. En sida, www.juridiskrådgivning.net, är en sådan sida. Den sidan har samlat en mäng bra saker som har med juridik att göra. Där går det att läsa om det mesta inom juridisk rådgivning. Det går även att få bra juridisk hjälp på andra sätt, helt gratis.

Få gratis hjälp och råd

Det finns de jurister och advokater som kan ge dig hjälp, helt gratis. Ett sätt är Advokatjouren. Advokatsamfundet driver nämligen sedan en lång tid tillbaka ett projekt som kallas för Advokatjouren. Där kan du få gratis juridisk rådgivning av en advokat. Du får 15 minuter med en advokat, som jan ge dig juridisk rådgivning utan att det kostar pengar. Det är ett personligt möte, på till exempelvis ett bibliotek. Det går inte att få det via telefon. Dock kan du ändå vara anonym vid mötet och behöver inte uppge namn. Sedan finns det de jurister och advokater som på eget bevåg kan hjälpa dig gratis. 

Söker du efter advokat via Google så lär du hitta flera advokater som erbjuder gratis juridisk rådgivning utanför Advokatjourens verksamhet. Det finns även ett antal juridiska byråer som erbjuder fri juridisk rådgivning utan kostnad. Du kan också vända dig till sådana som studerar juridik, för att få gratis hjälp.

 

2 Mar 2018