En blogg om ekonomi

Sälj dina fakturor

Har du eget företag, eller leder du ett stort företag? Oavsett vilket är likviditeten viktig för företagets ekonomi. Ökad likviditet är ett mål som de flesta framgångsrika företag alltid strävar efter. Hur får man det då? Ett sätt att öka pressen på inkomsterna, det vill säga sättet att få in pengarna. Varför då inte sälja dina fakturor? När det blev känt för flera år sedan lät det som en motsägelse. De flesta vet vad det innebär numera.

Sälja fakturor lönsamt

Det är lönsamt att sälja dina fakturor. Du får betalt, och slipper tänka på när och hur. Nästan som att anlita en indrivare, utan den otäcka aspekten och helt lagligt förstås! Säljer du dem kan du fokusera på trevligare saker, som att öka kreativiteten och arbetsmoralen, eller marknadsföringen. Om dina kunder inte betalar, eller är sena med sina betalningar, slipper du den hanteringen. Du får lagstadgad förseningsavgift. Allt in på ditt konto. Hur smidigt och enkelt som helst.

Invoice Finance en pålitlig partner

Invoice Finance växer och har inte bara kontor i Malmö, utan även i Stockholm och Växjö. De har sedan flera år tillbaka även dotterbolaget Billmate och Invoice Inkasso och fortsätter expandera tills de är det ledande fakturabolaget i Sverige. Så prova dem du med!

14 Jul 2017