En blogg om ekonomi

Spara pengar, träna hemma

Idag är det många som satsar på att köpa ett gymkort och så kommer de sedan inte i väg till gymmet i alla fall. Det kostar ju då bara en massa pengar för din del. Ett gymkort gör ingen nytta att ligga hemma och drälla. Ofta är det ju även rätt dyrt att träna på gym, så gör dig själv en tjänst. Låt bli att köpa ett, det går minst lika bra att träna hemma! Det sparar du pengar på samt att du kommer träna, för du är ju redan hemma! Om du kommer igång bra, satsa på ett bra kosttillskott från Fitline. Läs mer om det företaget på fitline-pminternational.se. Om du vill ha för fitness, då ska du läsa mer på fitline-fitness.se

Träning du kan göra hemma

Du kan dels satsa på att köpa en maskin, som roddmaskin, cykel eller crosstrainer men det är inte ett måste. Det går att göra mycket med lite. Du kan använda stolar, trappor med mera. Dock kan det vara bra att hemma dessa saker:


• Yogamatta

• Kettlebell

• Hopprep

• Gummiband

• Tidtagarur eller telefon med tidtagarur

Sedan kan du söka på nätet efter bra övningar att göra hemma. Det finns till exempel många bra videos på Youtube att kolla på. Så väl som det finns sajter med utförliga beskrivningar. Du kan göra allt från egen cirkelträning till styrkelyft hemma, både inne och ute. Det är bara fantasin som begränsar dig. 

4 Jun 2019