En blogg om ekonomi

Var förberedd inför konferensen

Det är förvånansvärt många som dyker upp på ett morgonmöte, eller en konferens, utan att först äta en ordentlig frukost. Jag hade inte själv tänkt på detta så noga innan jag fick frågan om hur man ska få deltagarna att vara mätta och belåtna redan från start. Så jag tog mig en funderare och kom fram till tre saker man kan göra:

  1. Allmänt påbud att alla ska äta frukost.
  2. Smöra mackor till alla.
  3. Välja catering. 

Den första funkar ju inte.Man kan inte tvinga folk att äta frukost, även om man kan uppmuntra dem. Punkt två skulle fungera men är man fler än 5 som ska delta så kommer det att ta väldigt lång tid. Det tredje alternativet är nog det bästa av dem alla. Då får alla möjlighet att äta frukost innan mötet sätter igång. 

Vem kan fixa sånt?

Det finns faktiskt möjlighet att köpa frukost catering hos Espressohouse. De kan leverera i de allra flesta städer, men också till andra ställen i Sverige. Deras juicer, smoothies och nybryggda kaffe kan kombineras med olika mackor och en hel del annat. De kan faktiskt skräddarsy din frukost. Det bästa av allt är att om du kommer att ha en konferens eller ett möte som tar lite längre tid så kan de faktiskt också erbjuda catering för både lunch och fika. Så punkt 3 är den jag kommer att förorda. Använd er av catering, det blir både enkelt och väldigt gott och är alltid uppskattat av de som deltar. 

4 Sep 2019